RYANAIR OTVARA NOVU LINIJU IZ NIŠA ZA STOKHOLM

RYANAIR OTVARA NOVU LINIJU IZ NIŠA ZA STOKHOLM

Коментари су искључени на RYANAIR OTVARA NOVU LINIJU IZ NIŠA ZA STOKHOLM

Ryanair, najomiljenija evropska niskotarifna aviokompanija danas (11. Maja) objavljuje novu liniju iz Niša za Stokholm aerodrom  Skavstasa dva leta nedeljno koji počinju 31. Oktobra .

Ryanair će proslaviti objavu nove linije Niš-Stokholm puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cenom od €19, za putovanja u novembru mesecu 2017. godine. Ove niske cene karata dostupne su na sajtu www.ryanair.com do nedelje u ponoć (14. Maja).

Dimitra Apatsidou iz Rajanera je izjavila:

“Rajaner sa zadovoljstvom objavljuje novu rutu iz Niša za Stkokholm Skavsta, sa dve operacije nedeljno počevši od oktobra ove godine, kao dela našeg zimskog reda letenja 2017 u Nišu sa ukupno 5 ruta ukupno koje su trenutno u prodaji. 

Putnici iz Srbije i posetioci se mogu nadati još nižim cenema kada unapred kupe karte za letnje ili zimske odmore, tako da nikada nije bilo bolje vreme za kupovinu jeftinih karata za/iz Niša.

 

Proslavljajući našu novu rutu Iz Niša za Stokholm Skavsta, pustili smo u prodaju karte po samo €19.99 za putovanja u novembru, koje su dostupne za kupovinu do ponoći u nedelju 14-og maja. Kako će karte po ovim neverovatnim cenama biti brzo raspradate, putnici treba što pre da se uloguju na  www.ryanair.com kako ne bi propustili ovu priliku..”

Back to Top