Infanti i deca

Infanti (uzrast od 4 dana do 2 godine starosti) ne zauzimaju posebno sedište u avionu već sede u krilu odrasle osobe, ali im se izdaje vlastiti kupon za ukrcavanje u avion. Pri rezervaciji obavezno naglasite da putujete s bebom te navedite datum rođenja. Za bebu možete rezervirati i odvojeno putničko sedište koje plaćate prema tarifi za decu i u tom slučaju obavezno je korišćenje dečije autosediljke sa sertifikatom za putovanje avionom. U pratnji bebe mora putovati odrasla osoba određenog uzrasat, pravila se razlikuju u zavisnosti od avio-kompanije. Precizne informacije potražite kod izabrane avio-kompanije.

Infanti do dve godine starosti imaju pravo na besplatan prevoz jednih sklopivih kolica ili autosediljke. Možete ih predati osoblju aerodroma na šalterima za registraciju ili na samom ulazu u avion, ali o tome prethodno morate obavestiti osoblje aerodroma prilikom registracije na let.

Deca u starosti od 2 do 14 godina zauzimaju posebno sedište u avionu, kao i odrasle osobe. Nije ograničen broj dece koja putuju s jednom odraslom osobom. Deca moraju biti na istoj rezervaciji kao i odrasla osoba sa kojom putuju. Precizne informacije potražite kod izabrane avio-kompanije prilikom kupovine karata.

Vazduhoplovaca 24,18000 Niš, Srbija
Faks: +381 (0)18 4583 003
E-mail: office@nis-airport.com

Back to Top